Vuokrakontti

Tsaarin konttivuokraus palvelee niin omakotirakentajia kuin rakennusliikkeitäkin. Vuokraamme merikontteja varastoiksi työmaille Helsinki, Vantaa, Espoo -alueella sekä muualla Uudellamaalla. Lisäksi vuokraamme kalustettuja, lämpimiä merikontteja omakotirakentajille taukotiloiksi ja varastointiin. Toimitamme kalustetut työmaakopit ja varastokontit nopeasti ja edullisesti kaikille työmaille. Lämmin vuokrakontti pitää työkalut ja tavarat varkailta suojassa.

Kalustetut varasto- ja työmaakontit

Kalustetut ja sähköistetyt kontit sisältävät mm. valaisimet, työpöydän, hyllyt ym.

Kalustetut kontit, 6 m (20 jalkaa) Vuokra: 350,00 €/kk Alv 0%, 365,80 € sisältäen arvonlisäveron 24%

Varastokontit, 6 m (20 jalkaa) Vuokra: 140,00 €/kk Alv 0%, 173,6 € sisältäen arvonlisäveron 24%

Kontin toimitus pääkaupunkiseutu: 180 € suunta Alv 0%, 223,2 € sisältäen arvonlisäveron 24%  (vaihtolava – autolla).

Vähimmäis vuokra-aika 6 kk.

Vuokrakontti ratkaisee monta pulmaa

Vuokrakonttipalvelumme kautta saat kalustetut työmaakopit ja varastokontit kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla. Vuokrakontti on erinomainen ratkaisu, kun työmaalle tarvitaan lämmintä taukotilaa tai varastoa. Työmaakoppi soveltuu myös erilaisten tapahtumien tai messujen lisätilaksi.

Tsaarin vuokrakonttien avulla työmaalla ratkeaa monta ongelmaa: lämpimissä konteissamme työkalut ja tavarat pysyvät suojassa niin säältä kuin voroilta – työmaakoppi on asianmukaisesti suojattu. Voit säilyttää tavaroita ja työvälineitä siellä huoletta. Lämpöeristetty ja sähköistetty vuokrakontti toimii säilytystilan ohella erinomaisesti myös työntekijöiden taukotilana.

Työmaakoppia suojaavat murtosuojatut pariovet, joiden alla on vielä lisäksi tavallinen ulko-ovi. Työmaakopin etuosa on lämpöeristetty ja se sopii erinomaisesti muun muassa taukotila- tai varastokäyttöön. Koppi voidaan kytkeä suoraan 16 A virtalähteeseen. Virtalähde tulee tarpeeseen, jos kontissa on lämmitys tai siellä käytetään sähkölaitteita.

Vuokrakontti on huoleton ratkaisu. Hoidamme kuljetuksen työmaalle ja tulemme hakemaan kontin pois vuokra-ajan päätyttyä.

Kompakti ja huoleton ratkaisu

Vuokrakontti on etuosastaan vanerivuorattu ja varustettu valaisimilla, työpöydällä, pistorasioilla, lämpöpatterilla ja hyllyillä. Työmaakoppi on lämmitetty, joten siinä on miellyttävä vaihtaa vaatteita myös kylmään aikaan. Jos vaatteet kastuvat, ne voi jättää työmaakoppiin kuivumaan yön ajaksi. Työkalujen akkujen lataus käy myös kätevästi. Akut voi jättää lataukseen vuokrakonttiin seuraavaan työrupeamaan saakka. Näin laitteet ovat aina ladattuja ja toimintakuntoisia.

Takaosassa vuokrakonttia on erillinen varastotila, jossa työkoneet ja muut arvokkaat tavarat ovat suojassa. Varastotilan seinillä on tavaroille reilunkokoiset ja tukevat hyllyt – työkoneet pysyvät hyvässä järjestyksessä.

Työmaakoppi ulkomitat

  • Pituus 6050 mm
  • Leveys 2440
  • Korkeus 2605 mm

Sisätilojen mitat

  • Taukotila: 3000 x 2300 mm (6,9 m²)
  • Varastotila: 3000 x 2300 mm (6,9 m²)

Vuokrahinta

  • 350,00 €/kk Alv 0%, 365,80 € sisältäen arvonlisäveron 24%
Vuokrakontti

Toimitamme työmaakopit pääkaupunkiseudulle Helsinki, Espoo ja Vantaa –alueelle sekä muulle Uudellemaalle. Työmaakoppi voidaan tarvittaessa toimittaa sopimuksen mukaisesti myös Uudenmaan ulkopuolelle.

Vuokrakontti on huoleton ratkaisu. Hoidamme kuljetuksen työmaalle ja tulemme hakemaan kontin pois vuokra-ajan päätyttyä. Työmaakoppi on varustettu vaihtolavakiskoilla, joten se voidaan kuljettaa kätevästi vaihtolava-autolla. Jos sijoituspaikka on hyvin ahdas, voidaan työmaakoppi nostaa määrätylle paikalleen nosturiautolla. Se voidaan siirtää myös työmaalta toiselle yhden projektin päättyessä ja toisen alkaessa. Olemme joustava toimija. Ota yhteyttä, niin lasketaan sinulle tarpeitasi vastaava tarjous.

Työmaakoppi – Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Soita 0400 913 302 tai ota yhteyttä lomakkeella!